Iloista koeviikkoa!

Hahaa, mulla mitaan kokeita ollut, mutta keskiviikkona ja torstaina raahauduin silti kiltisti kouluun. Miksi? Noh, nykyaan kun muilla on koeviikko, se ei ole hauska tapahtuma. Ma en nae ihanaisia luokkakavereitani ja nyhvotan vaan jossain... tai siis. Kyllahan ma joka paiva jotain tein, mutta ei se ole sama asia!

Perjantaina me mentiin YEP retkelle Penghuun! Se on semmonen hilipatihippaa-aina-aurinkoa-super-saaristo, jossa ihmiset palaa herkasti (en mina). Me syotiin siella (liikaa), tutustuttiin paikalliseen kulttuuriin (siella oli Avatar puu), kaytiin uimassa /o/ ja~~ tutustuttiin muitten kaupunkien vaihtareihin. YAY!

Nyt on vasahtanyt olo ja ma painun kohta nukkumaan (kello vahan paalle kaheksan). Huomenna NORMAALIA koulua :D Hommailen nyt tota mun kortti rojektia ja kirjotan rotary puhetta. Ja harjottelen DDGBmista sita puhetta varten.

Suomen kieli on muuten talla hetkella suht popular vaihtareiden keskuudesessa. Futuurittomuus (ei niinku oo tota will-muotoa) ja soriseva arra on aivan ihaniaa. Mutta ei kukaan lopulta oppinu mitaan muuta ku hei, heihei ja suksi vittuun :( En mina HALUNNU opettaa niille kirosanoja, mutta kun ne vaan sattuu jaamaan hyvin mieleen.

Ma muuten aion jossain tulevaisuudessa kayda siella Ameriikassakin. Pysahdyspisteina tulee oleen ainakin Florida, Indiana ja ALASKA :D Alaska on kylla just huippumesta, mita DaeLeelta oon kuullu...

Nyt hinkuan vihdoinki paasya Taipeihin, katsotaan, katsotaan, miten kay. Tiedossa ainakin matka Taidongiin!