Heeeiii! Elossa ollaan! Nama on kylla vanhoja kuvia (taas... tanaan mentiin Cijinille, saatte kuvia, kun saan ne purettua (koulussa... eli tiistaina? eli siita eteenpain)) Naa kuvat on Taichungista ja niista ympyroista :) seka koulusta.

Eka koulu:

Eli kaikki siis oikeesti nukkuu koulussa!

Meidan luokka sai uudet tuulettimet! <3

Koulupuku... vasenmmalla on Lee Yu-Ling ja oikeella Guo Bei-Zuo

Lentopallohullut taiwanilaiset on ihania _D

Oudot otokset osa 1 Guo De-Yong ja kuviksenluokka... (osat 2 ja 3 ei kyl saanu julkasulupaa mun blogiin _D osa 2 sisalsi Guo Bei-Zuon tyttohiuksilla ja osa3 Da Fong-Chenin pyllistelykuvan...)

elokuva vkl osa1

ja osa 2

POPs!

Baban synttarit

_ne_ kengat!

Taichung kuvia:

Ja sit virallisii rotary kuvia (mid autumn festival!):

 

Ootteko tyytyvaisia nyt???

Ootteko?

Parempi ois olla :D, kun parempaa palveluu ei tuu!

Tanaan: aamulla leivoin suklaakekseja (ajattelin teha mokkapaloja, mut alysin sit, et ne on mahotonta kulettaa Cijinille tuhoutumattomana). Ja sit menin kouluun, missa mulla piti olla kiinan tunnit... mutta soitin sille opettajalle, kun alysin, et mun luokkalaisilla ei ollu enaa koulua (niilla oli vaan yks koe) ja siirsin mun kiinan tunnin.  Mutta sitten nama rupes miettiin, etta "onpa kuuma, ei me haluttakaan Cijinille!". Taiwanilaiset! (Narkastyneita honkayksia taha valii.) No, loppujen lopuks meita olikin vaan 8 tyttoo jotka halus Cijinille, mutta ei hemmetti meilla oli hauskaa! Osat niista muista meni treffeille tyttoystaviensa kanssa, syomaan tai kotiin ja pakko sanoa, etta meilla oli varmasti hauskinta!

Eilen tuli paketti, jossa oli leivinjauhetta ja namia ja KAARDEMUMMMAA ILUUU!

En kerenny sinne postiin sittenkaa *blush*...

ja sitten pikkunen kiusanteko Empulle:

joillakin ihmisilla sattuu oleen tallanen harveli...