Heips taas.

Näin vuorokausi eteenpäin kaikki asiat ON reilassa.

1. Me vuokrattiin eilen kiinalainen elokuva. Ei ollut mikään ihmeellinen, mutta ihan ok. Se kerto sellasesta kiinalaisesta pimusta, joka meni Shanghaihin, koska se halus pop tähdeks, mut sitten sillä nous pissi päähän ja asiat rupes meneen karille. Näin ollen se pimu rupes korjaileen niitä asioita ja tittidii arvatkaa kaks kertaa, oliko siinä onnellinen loppu ;D Hienoo täs leffassa oli se, että Erin pysty kattoon sitä ja ymmärtään puhetta ja mä pystyin ymmärtään tekstejä.

2. Me pidettiin kiinan ja suomen oppitunnit. Emppu sano että, mun kiina kuulosti ihan toivotomalle ja Erinin suomi kuulosti ihan toivottomalle. Että hienoo ja rakentavaa tämä palaute täällä päin maailmaa XD

3. Syötiin, nukuttiin ja shoppailtiin

4. Juteltiin loputtomiin

Nämä toiminnot aiheutti mussa aivan super suuren väsähtämisen. Se kun pitää selittää englanniksi useaan kertaan eri tavoilla samaa asiaa on aika haastavaa. Mut se on myös hauskaa. Pakko todeta, että mulla oli tosi hauska päivä Erinin kanssa. Vaikka sen matkalaukut katos ja Emppu ompeli sille kasaan yöhousut ja aivot kävi ylikierroksilla =D

Tänään lentoasemalle saattamisen jälkeen olen soittanu Matille ja Erinin host-perheelle että Erin on elossa ja muitten vaihtarien kanssa. Lisäksi olen kirjoittanut host klubilleni Kaohsiung Chung Shanille kirjeen. (Ai niin, host isä Brandon on klubin presidentti. Iiiks!)

Sitten olen tässä siistinyt kaikkia Suomi aiheisia power point tiedostoja ja korjannut niitten tiedostojen kielioppivirheitä... Sellasta kaikkea pientä, sillä aikaa kun mun rakas siskoni on tuolla koisaillu.