Okei. Ennen tätä matkaa on nyt kerrottava kaiken maailman ennakkovaroitteluista ja mikä tärkeintä ennakkoLUULON tapaisista, mitä on kavereilta ja perheeltä kuullut.

Kaksoset Wing ja Wang: Ensinnäkin äiti ja isä tuli vakaasti siihen tulokseen, että minä rakastun siellä herra Pingiin (joillakin kerroilla se on Pong) ja saan kaksi lasta - nimiltään Wing ja Wang.

Keittiöapulainen: Myös äitin ja isän vakaa uskomus, että olen menossa Taiwaniin keittiöapulaiseksi. Luultavimmin joudun kuulemma pesemään astioita käsiraudoilla kahlittuna 12-18 tuntia päivässä. Villeimmät kuvittelut johtivat minut jopa tekemään töitä Taiwanilaiselle kanafarmille.

Mummi: Tuossa Thaimaan mellakoiden aikaan Rovaniemen mummi oli ihan paniikissa, että miten minun siellä Thaimaassa käy. Piti vähän selittää, että TAIWAN, ei Thaimaa... ^^'

Ja noh. Uusimmat rakkauselämän ennustukset tulivat eilen. Sain nimittäin tietää moninaisia asioita perheestäni.  Brandonin (eli host-isän) lisäksi perheeseeni kuuluu host-äiti Melody ja perheen kolme lasta. Lasten nimet ovat Kevin (17v ja yllättäin poika), Yang (13v, myös poika) ja Chieh (11v, tyttö). Tällä hetkellä heidän luonaan asuu myös toinen rotarien vaihtari, Neil. On varmaan tosi vaikea huomata, että äiti ja isä sai tosta Kevinistä superkohtaukset... Ainut vaan, että ne ei taida muistaa meidän vaihtarien sääntöjä, neljää deetä - eli " no drinking, driving, drugs or serious dating".

Noora taas on kertonut omia mielipiteitään taiwanilaisista koulutunneista. Esimerkiksi musiikintunnit tulee kuulemma varmasti olemaan "taiwanilaisen käyrätorven", eli (mukamas) Taiwanin kansallissoittimen soittamista ja koska mä en osaa, mä en pääse kursseja läpi. =D

Tänään tuli uutta tietoa. Lähtö on 22. päivä ELOKUUTA, eli hyvästijättöihin on vielä aikaa. Itseasiassa. Suunnitelmissa on tulla koululle nauramaan kun joillakuilla on koulua. Buahahaha! Että elkää vielä ikävöikö.