Heipä hei ja hilpeät tunteet!

Tänään aamulla menin Heikkisille ja me mentiin sieltä Erinin kanssa kouluun. (Ja muuten me käytiin shoppailemassa ENNNEN ja JÄLKEEN koulun...)

Aamulla Erin maistoi Kuopion torilla riisipiirakoita ja ne oli kuulemma hyviä!! Jee, hieno Suomi-saavutus!

Hyvinpä meni tämä päivä, rehtorin puhe oli... krhm... aivan yhtä tylsän kuuloinen taiwanilaisen korvaan, kuin taiwanilaisenkin rehtorin puhe (huom. sisältöö ei ymmärretty...), ja vaikka ensimmäinen päivä olikin vain 2 tuntia pitkä, niin Erin näytti suht uupuneelta sen jälkeen. Ja ainiin! Erin on ihan hurja, se päätti alottaa ranskan opiskelun SUOMESSA :D

Sitten koulun jälkeen me tosiaankin mentiin uudestaan kaupungille ja mä ostin vihdoin ja viimein niitä Aalto jääpalamuotteja ja Afrikan tähden! Jeeee!

Sitten me käytiin kurkkaan Pikku Pietarin torikujaa (pulmapelit oli kiinnostavia) ja koukkastiin kirpputorille, missä mentiin tapaan Erinin host-mama. Mentiin sen kyydillä sinne Erinin kotiin (siis Suomen kotiin... onpa näitä vaikee selittää) ja sitten me pelailtiin koko ilta semmosta taikalamppu peliä =D Kun mä yritin pakottaa Erinii pelaan mun kaa, se huus: "EN HALUA!!" Arvatkaa kahesti, että repeskö kaikki?!

Oli kyllä hauska ilta! 10 päivää lähtö~~ön!