Li zheng! Ge ban pai tou wei zhen. Xiang you kan qi. Xian qian kan. So si!

Hahaaa, harjottelen DDGB:n vuorosanoja mun uusinta puhetta varten. (Rotary puhe.) Kiitoksia QianQianille auttamisesta taman osuudelta :)
Taman lisaksi ma ja Ana pidetaan koulun valmistujaisissa puhe. Meidan tavoite on "saada koko koulu itkemaan". (Ja Anan mama lisas viela Analle, etta sen henk. kohtanen tavoite on "saada Alli itkemaan". Mahtavaa.) Lisaksi kun meidan kouluun tulee korealaisia, me paastaan tykittaan sinne lavalle juontajina. Tosin, mukaan tulee joku kolmas tyyppi, MUTTA ME SAADAAN VALITA SE. Shu-Li ehdotteli Louieta, mutta musta mun "tytar/poika" on aivan liian sopo ja kukaan ei kiinnita huomiota siihen mita me sanotaan, kun ne tapittaa sita ja huokailee "OI KUN SE ON SOPO <3". Noh, toinen vaihtoehto oli QianQian (ei saa kertoa sille:D), mutta me ajateltiin, etta liian moni kattoo sita ja huokailee "OMG KUN SE ON HOTTIS<3", joten sekin piti diskartata. Noh, kolmas vaihtoehto on musta paras... yks KFSn johtaja. Se tosin on kolmosella, joten en ole nahnyt sita niin monesti, mutta taa tyyppi on HAUSKA. Silla on semmonen lavaesiintyjapersoona, ettei mitaan jarkea! Neljas oli joku tyyppi, joka on tanssiklubissa, mutta en vaan saa kiinni, etta kuka se on, joten onko se hirveen hyva asia? Viides (ja viimenen) vaihtoehto on BOOMBOOM! (Aanna ku sanosit POMPOM) . Se on Anan luokkakaveri ja pakko sanoo, etta se on sisainen mustahomopersoona mut se on vaan sit eksyny vaaraan ruumiiseen (taiwanilaiseen aboriginaaliin). Se ymmartaa suurimman osan mun ja Anan ihmejutuista Bollywoodista ja amerikkalaisesta telkkarista. Mutta kysymys on: onko se lavalle-paastettava olento?

Kun olen valmis tuon puheeni kanssa, copy pastaan sen tanne ja toivon, ettei mun luokkalaiset kay lukeen sita. Siella on nimittain mielenkiintosia paljastuksia niista :D Ja eritoten ykkosvuoden DDGB EI HALUA NAHDA puhetta (jos nyt vahan muistin Empun kuvauksen aasialaisista lentokentalla "eksyneet lapset" jnejne. ja kuvailin niita silleen. Mutta toisaalta... QianQian nauro sille kun se naki sen. Sanoin sille ettei se saa kertoa niille :D).

Tiistaina oli Anan synttarit ja tanaan me mennaan INTIALAISEEN RAVINTELIIN (meitsi maksaa) juhlimaan kahestaan :D

Mutta mika tarkeempaa, ei vaan tarkeinta!: HYVAA SYNTYMAPAIVAA NOORA!!!!!! Eika mitaan feikki-synttaria, vaan synttarisynttaria ;)