Katotaan paasenko talla kertaa loppuun asti _D

 
Okei siis tasta puhelimen ostosta eka. Ensinnakin ma valitsin mun puhelimen ja mun piti kertoo mika sen hinta oli siella ekassa kaupassa missa ma kavin. Se oli jotain paalle 6000. Sitten Chieh ja baba katteli Yahoosta, etta mista sen saa halvemmalla. Sitten me soitettiin sinne kauppaan. Netissa se puhelin ois ollu 4500, mutta sit kaupasta ku ois hakenu, nii 4900. Noh sitten host mama soitti jollekin sen kaverille, joka on puhelin kauppias, etta onko se hyva hinta ja se sen kaveri lupas myyda samaan hintaan ja antaa vara-akun satasen hinnalla siihen. Ookkei, vara-akku kahella eurolla, en valita. Koska me valittiin hake se puhelin sielta sen kaverilta, me paastiin hakeen se vasta maanantai-iltapaivana, mutta tassa se mun kadessa nyt on! JEEE!
 
Mut perjantaihin. Ma siis vaihdoin mun kiinankielen tunnit pois, mutta mun alkeiskiina alkaa (kai) ens viikolla Rabean (Saksa) ja Anan (USA) kanssa (kunhan Ana toipuu possunuhasta)) ja sita on 3 kertaa viikossa koulun JALKEEN. Etta ma nyt olen koulussa joka paiva 7.30-16.10 ja sit viela lissaa. Etta kylla ma taalla opiskelen!!
Koulussa ma nukuin ekaa kertaa ja mun niska tuli siita ihan hullun kipeeksi. Kun ma menin sit kotiin, siel oli maman kiinalaisen hieronna kerho ja jotenki ma vaan paadyin sen niitten mestarin potilaaksi. Ma en kyl oo varma, etta tekiko se hieronta vaan mun niskat entista kipeemmaksi… Sit hieronnan jalkee me lahettiin syomaan. Ruokana oli mm. chou doufua ja jotain luumu teeta. Pakko sanoo, etta talla kertaa naa ruoat ei oikein iskeny (ne oli alloja) mut onneks kiinalaisessa ruokapoydassa on paljon ja monia ruokia!
 
Launataina meilla oli vaihtarien rotary tapaaminen ja me kaytiin saannot sen sadatta biljoonatta kertaa, vaikka kaikki vaihtarit oils halunnu jutella ja tutustua. Mut positiivista on ainakin se, et saatiin niita pinsseja vaiheltua ja sai nahtya tyyppeja, joiden kaa on jutellu mesessa.
Sen vaihtari jutun alkee mentii syomaan “perheen” kanssa. Eli siina oli monta perhetta, jotka oli “kaikki kuin yhta suurta perhetta”. Moni niista oli 1/2 USAlaisia tai Australialaisia, mut ei ne osannu oikein puhuu enkkuu _D Yhta akkii kuulin “Alli” ja nain rotaractei (niita nurisoversioit rotareista) pyoraileen ja menin jutteleen niille. Ne kutsu mut pyoraretkelle ympari Kaohsiungia sunnuntaiksi ja sitten reissulle (ilman pyoraa) Taichungiin 26.-27. paiva.
 
Sunnuntaina mentiin Chiayiin. Se on semmonen pienen pieni kaupunki ja siella me kaytiin museoissa. Meidan mukana oli myos host-maman yliopisto aikaisen ystavan poika Barry, joka opiskelee Taipeissa matikkaa (hullu). No sit me kaytiin jossain fossiilimuseossa, mut siella Chenit vaan juoksi sen lapi, vaikka ma oisin voinu olla siella vaikka kuinka monta viikkoa. Sit mentiin johonki savipottamuseoon, joka oli ihan siisti, mutta no joo... parasta oli paikallinen kirjaston taidenayttely. Silleen samaan tyyliin, ku Siilissa ja Kuopiossakin on :)
Ilmeisesti ma taisin lupautua nayttaa Kaohsiungia Barrylle, kun se tulee tanne, mutta hyvapa nayttaa, kun en tiia oikein paikkoja _D
 
Maanantaina tein pizzaa kotona ja host family oli ihan oooh! Niil ei kuitenkaa ollu uunipeltia, joten jouduin tekeen uunivuokaan ja se pizza oli niin paksu, et jokainen italiano tassa maailmassa olis saanu sydankohtauksen! Hyvaa se kuitenki oli.
 
Tanaan suunnittelun tunnilla oli koe edellisen tunnin asioista, mutta ma en ollu viime tiistain tunnilla, mulla ei oo viela kirjoja ja se koe oli kiinaksi. Ma en meinannu ees ensin alyta, et ne oli oikein/vaarin kysymyksia _D Meni varmaan tosi hyvin. Jos ikina saadaan ne tulokset, niin tulen ilomielin kertomaan teille omani.
Sit naytin myos joillekin meidan luokkalaisille Empun hampparikuvan ja ne oli ihan OOOH IIIH, NIIN KAUNIS! NIIN VALKOINEN! IHANAT HIUKSET! Ja meitsi vaan repeili siin vieressa. Kaikki jatkat, jotka naki oli vaan sillee *jawdrop* hahaha! Emppu, sa oot suosittu. Mut sit mua rupes jopa arsyttaan (lue: tulin mustasukkaseksi sun ihanista hiuksista) ja ma naytin niille sen Nean partyjen kuvan _D
Joten kysymys on: saanko laittaa sen sun hampparikuvan mun blogiin, rakas siskoseni?