Perjantaina ma olin koululla tanssi klubin kaa, oikeestaan odotin Rabeaa. Kun se tuli -tosin ilman Mayaa, koska se torvi oli unohtanu sen vaatteet ja se oli luvannu soittaa sit kun se olis loytany sen vaatteet - me lahettiin meille kokkailemaan. Me tehtiin lihapiirakkaa, omenapiirakkaa ja sit jotain kiinalaisia palleroita... ja se Maya ei koskaan soittanu. Sit me kaytiin viela iltamyohaan shoppaileen :>

Tarkeinta on se, mita tapahtu lauantaina. Aamulla lahin kasilta ja tapasin Huang -laoshin ja se vei mut kattoon KFS:n cossauskilpailun tapasta kilpailua. Se oli joku "muista maksaa verot" kilpailu ja ne oli tehny sarkastisen naytelman tan maan entisesta presidentista semmosten pienten korruptio.. noh, ei enaa epailyjenkaa takia (varmaa tietoa :D). Ja ne VOITTI!!! Vitsi me mentiin ihan sekasin kun ne voitti! KFS:n nuoremmat tyypit tuli kai neljansiksi tai viidensiksi ja sitten ma sain semmosia rumia Mikki Hiiri laseja ja oo... halasin semmosta haisevaa toisen koulun opiskelijaa (se oli just kayny tekeen niiden esityksen ja niilla oli kunnon sporttiversio se niiden juttu niin se oli hikinen) ja syy siihen, etta ma halasin sita on tuntematon, varmaan taas jotain "koska olet vaihtari, blondi ja ulkomaalainen mimmi" juttuja _D

Sitten me kaveltiin meidan koululle ja QienQien (tyypin nimi on RahaRaha lol) veti viimehetken tanssiharkat ja me kaytiin syomassa ja valmisteltiin niitten kakkoskilpailua varten. Ajeltiin metrolla Kaohsiung arenalle ja tsidii siella olikin vahan isommat pippalot ku olin odottanu. 28 tanssitiimia oli tappeleen sen kilpailun voitosta ja me... tultiin NELJANSIKSI!!! Jee!! Ja sitten kotiin kello 9. Ana ei tullu tanne, koska sen piti menna kattoon elokuvia, mutta oikeestaan se ei hirveesti haitannu. Ma rupeen oleen tottunu naihin peruutuksiin.

Etta semmonen oli mun tahan mennessa paras paiva tiivistettyna. Se ei ehka kuulosta niin mahtavalle, mutta se oli. Aivan. Hemmetin. Uskomaton. Paiva.

Sunnuntaina kaytiin aamulla ajeleen veneella ja iltapaivalla kavin rotaractien kokouksessa tekeen dream mapin. En menny niitten kaa syomaan, silla mulla on vielakin niita kotitehtavia tekematta -.-" ja piti pesta vaatteita. Ja sitten tein muffinsseja noille voittajille :D Setien lapset ei paassy sinne mun mukaan, en tiia oikein miksi. Eikohan ne kerro joskus.

Etta nyt on aika vasyny olo, joten livahdan nukkuun viela vartiksi :>