Eilinen oli hauska paiva! Me mentiin aamulla kaheksalta katsomaan kun Yangilla (eli mun pikkuveljella) oli Go turnaus. Siella oli varmaan 800 lasta pelaamassa gota. Jos kaikki paikat siel hallissa olis ollu varattu, niin sit ois ollu melkei 900, mutta kaikki poydat ei ollu ihan taynna.
Go on siis semmonen peli, missa toisella osapuolella on valkoset ja toisella mustat nappulat ja sit siina yritetaan saada itelleen enemman alueita hallintaan. En oo oikein hyva selittaan. Jos haluutte paremman selityksen, tutkikaa nettia, fi.wikipedia.org/wiki/Go tai kysykaa Annilta (=Ollilta).
Mut siis. Suomessa kukaa ees tieda mita go (tai siis kiinaksi se tais olla jotain tyyliin weiqi). Ja ne lapset pelas 5 eraa. Aivan pienimmat pelas tyyliin alle 15 minuuttia yhta eraa, mut hitaammat, vanhemmat ja edistyneemmat kokotti siella vaikka kuinka pitkaa.
Kun kerroin, et mun tutut pelaa jne niin ne heti halus tietaa, et minka tasosia pelaajia ne on... Eli Anni vastaapa veljesi puolesta!

Ma olisin voinut kattoo sita pelaamista vaikka maailman tappiin asti, mutta Chieh ei kuulemma pida siita pelista, niin me mentiin pelaamaan sulkapalloo puistoon. Ja me molemmat oltiin erittain huonoja siina. Sit me kaytiin myos shoppaileen ja tultiin takas hakeen Yangia. Ma en oikein koskaan saanu selville, etta meniko ne loppu pelit hyvin vai huonosti, mutta ekan se ainakin voitti ja tokan havisi. Ostotsreissulta tarttu mukaan kiinan merkkejen opettelemis vihkonen.

Laittasin kuvia, mutta en ossaa kayttaa tuota kameran kuvan purku juttuja! Eka tuli paljon tekstia kiinaks ja sitten ei mitaan. Etta kokkeillaan myohemmin.