Aargh. En oo pahasti vihanen, mutta kun en voi oikein purkaa sita mihinkaa, niin ottaa paahan.
Ai miksi en voi purkaa mihinkaa? Nooh...
1. En voi menna ulos ellei mulla ole seuraneitia ym.
2. Taalla sataa (taifuuni on tulossa), joten en voi urheilla.
3. En voi vattuilla kotivaelle, kun ne sais sydarin. Kotonakotona voi sentaan repia ton ikuisen tekohymyn pois naamalta, mutta taalla pitaa oottaa, kunnes paasee omaan huoneeseen, yksin, kuuntelee Cheekii (Luojan kiitos Minttu varusteli mut hyvin ennen lahtoo) ja sitten hengitella syvaan ja nukkuunukkuuunukkuunukkuuu. Joskus lukeminen auttaa, mut ma luen nyt Ylpeytta ja Ennakkoluuloo ja joskus ne hahmot saa mut vaan enemman vatutustuulelle.

Joo mutta kuiteskii.

Torstait on toivoa taynna ja viime torstaina mulla ei ollu kiinan tuntia, vaan meitsin opettaja oli Taipeissa.. soyi meitsi meni kannustaan kolmosluokkalaisia, jotka pelas lentista. (Siis niinku 3 vuos 15 luokka, eli meidan seniorit :D) Ja sitten mun luokkalaiset vei mut taidetarvike kauppaan ja sit me mentiin syomaan Ramenia (japsinuudeleita), mut taal niita sanotaan Laameniksi _D

Perjantaina oli sit se kiinan tunti ja mun taytyy sanoo, etta ma suorastaan rakastan mun opettajaa, se on niin hauska ja keksii hauskoja tehtavia. Iltapaival me kannustettiin taas luokkaa 315 ja illalla menin Guo Bei Zuon talolle ja sen perhe oli ihan mahtava. Koska taal on moon festival, kaikki grillailee yhessa ja pitaa hauskaa. Guo Bei Zuon yks tati oli ihan super mahtava, se esitteli ittensa "mei ny lin wei qi" eli "kaunis nainen lin wi qi" kaikki repes niin pahasti :D:D:D Sitten kaikki oli vaan sillee syosyo! ja mina olin syonsyon kunhan kerkean! ja sitten sain olla siella yli kotiintulo ajan ku Bei Zuon mama soitti mun mamalle :D

Lauantaina me mentiin tekeen pizzaa (naa kaikki haluu et ma opetan ne tekeen pizzaa ^^') yhille perhetutuille ja me sovittiin, et seuraavalla kerralla tehaan sit suklaapiirakkaa ja uidaan niitten uima-altaassa. Talla kertaa pelailtiin biljardia ja vaan juteltiin ja OMG sain kattoo ekaa kertaa telkkaria taalla. I'm SOOOOO happeeee! Meidan piti menna kaupungille meidan luokkalaisten kanssa (syomaan, koska Guo De Yong ja mina ja muutama muuta jyrattiin aanestyksessa vahvemman oikeudella muut), mutta sit ne soitti lauantaina, etta EIII EI ME MENNAKAAN, tulee LIIAA VAHAN porukkaa. No tuleehan sita liian vahan ku tehaa niin typeria juttuja ku peruutuksia D8!

Mut sunnuntaina kaytiin lauleleen ja tulin vahan paremmalle tuulelle :D Se oli hauskaa ja You Chien Ren (aka Enzo) (toi muuten tarkottaa rikasta miesta, mina nimesin sen rikkaaks miheksi, kun silla on aina valkosia vaatteita) lauleli minun kanssa ja sitten siella oli kai joku mukamas stara, mutta ei siitakaan kukaan ollu kuullukaan. Mut ei se mitaan.

Kiitos ja kuulemiin, meitsi painuu jutteleen kiinaa.